+36303747338  |  info@freelight.hu Lakberendezés Budapest  |  30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás  |  Fizetés, szállításBlog

+36303747338  |  info@freelight.hu Lakberendezés Budapest  |  30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás  |  Fizetés, szállításBlog

Hírek, újdonságok, érdekességek

Delta Light - Spix

Moretti.hu
2023.12.21 10:11
Delta Light - Spix

Egy kompakt kialakítású kültéri lámpacsalád, cserélhető fejjel a nagyobb világítási szög érdekében.

A Kreon Lighting Kagi család egy egyszerűségben rejlő mesteri dizájnt hoz el otthonába. A letisztult minimalizmus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya jellemzi ezt a világítási kollekciót, amely az esszencia és a formatervezés szépségére összpontosít.

Kulcsjellemzők:

  1. Letisztult Formavilág: A Kagi lámpatestek egyszerű, tiszta vonalakkal rendelkeznek, teret adva a minimális dizájnnak. Az egyszerűség és a letisztultság a termékek kiemelkedő tulajdonságai.

  2. Praktikus Funkcionalitás: A Kagi lámpák nemcsak stílusosak, hanem rendkívül praktikusak is. Az állítható fényerő és a személyre szabható világítás lehetővé teszi, hogy az otthona megfeleljen az egyéni igényeinek.

  3. Magas Minőségű Anyagok: A Kreon Lighting a legmagasabb minőségű anyagokat használja a Kagi termékeinek kialakításához, biztosítva ezzel a tartósságot és a prémium megjelenést.

  4. Variációkban Gazdag Kínálat: A Kagi család különböző méretekben és kivitelekben érhető el, lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja az otthonába leginkább illő lámpát. A variációk egymással harmonizálnak, így akár egyedi kombinációkat is létrehozhat.

  5. Vonzó Fényjáték: A Kagi lámpák által teremtett lágy és egyenletes fényjáték emeli ki a teret, megőrizve a minimalisták igényeinek megfelelő tiszta atmoszférát.

A Kreon Lighting Kagi család a kevesebb több elvét követve nyújt kifinomult megoldásokat a világítás terén. Ha szereti az egyszerűséget és a modern eleganciát, a Kagi kollekcióval otthona a funkcionalitás és a dizájn tökéletes harmóniájába burkolózik. Kreon Lighting Kagi: a minimalista világítás csúcsa.