+36303747338  | info@moretti.hu Lakberendezés Budapest  |1093 Budapest Lónyay utca 15. | Fizetés, szállításBlog


+36303747338  | info@moretti.hu Lakberendezés Budapest  |1093 Budapest Lónyay utca 15. | Fizetés, szállításBlog

Hírek, újdonságok, érdekességek

Leziter termékek a morettinél

Csaptelep
Szűrés törlése
Moretti.hu
Moretti.hu
2024.06.11 14:32
Leziter termékek a morettinél

Bemutatkoznak a Leziter márka termékei

Egyik legfontosabb alappillérünknek tekintjük a vásárlói élmény fokozását, ezért folyamatosan bővítjük lehetőségeinket. A partneri együttműködések révén az erőforrások és a szaktudás megosztásával növelhetjük ügyfeleink elégedettségét. Ennek a kapcsolatnak hála szélesebbé válik a termék választék és még jobb minőségben tudunk egy olyan szolgáltatási szintet nyújtani, ami közvetlen előnyökkel jár a vásárlóink számára. A Leziter márka termékei által bővül a portfóliónk, így saját vásárlói közönségünk elvárásainak is szüntelenül megfelelünk. Az együttműködés lehetővé teszi, hogy gyorsabban reagáljunk a piaci változásokra és hatékonyabban kezeljük a kihívásokat - miközben folyamatosan fejlesztjük termékeinket.

Bővülő termékkínálat a Leziter termékeivel

Miért hasznos ez az együttműködés vevőink számára is? A Leziter majd’ két évtizedes múltra visszatekintő hazai vállalkozás, mely célja, hogy elérhető árú, minőségi lakberendezési megoldásokkal támogassa a magyarországi lakosok mindennapjait. Elsődleges szempont a lehető legnagyobb és - az aktuális trendekhez igazodva – a legfrissebb áruválaszték. 

A Leziter márka vásárlók által legnépszerűbbnek ítélt termékei fürdőszoba, kert, konyha, barkács és lakberendezés termékkategóriákban is megtalálhatók. A Leziter termékskálája a fürdőszoba kategóriában a legszélesebb. Fürdőszobabútor kínálatában minőségi és hazai gyártású bútorokat is kínál, melyekből bármely stílus kedvelője megtalálhatja a tökéletes darabot. Emellett zuhanykabintól a térkádakon át a csaptelepekig minden fürdőszobai termék megtalálható a Leziter márkanév alatt. Kerti bútor kategóriában a Leziter műrattan és fémvázas kerti bútor - és étkező szettek napozóágyai és függőfoteljei a legnépszerűbbek  a vásárlók körében. Konyha kategóriában szintén széles a kínálat: bútor, étkezőasztal, étkezőszék, csaptelep, fém, vagy gránit mosogatótálca, melyek funkcióban és stílusban is tökéletes részei lehetnek a konyhának. 

A Leziter termékkínálata számos olyan pénztárcabarát elengedhetetlen terméket tartalmaz, melyre bizalommal lehet számítani építkezés vagy felújítás során. Bátran merjük bemutatni és megvételre kínálni a márka által forgalmazott termékeket, hiszen küldetésünk több ponton is egyezik.

Gyors raktári kiszállítás

A határidők pontos betartása és a partnerek magas szintű kiszolgálása alapelv. A Leziter termékek nagy része készletről elérhető, így akár néhány nap múlva kiszállításra kerülnek.

 Díjnyertes vevőbarát üzletpolitika

Mik azok a paraméterek, amik napjainkban meghatároznak egy dinamikusan fejlődő vállalatot? Mi alapján szavazunk bizalmat valakinek, aki közvetlenül érintett ügyfeleink, vásárlóink a legmagasabb szinten történő kiszolgálásában?

  • hitelesen tudják igazolni hozzáértésüket, relevanciájukat
  • folyamatos fejlődési potenciált mutatnak
  • lépést tartanak a piac aktuális változásaival

A Leziter termékei melletti legnagyobb érvet éppen az elégedett ügyfelek adták. Évről-évre rendszeresen elnyernek olyan elismeréseket, ahol közvetlenül a vásárlók értékelhetik a szolgáltatást - tanúsítva az általuk képviselt minőséget. Szeretnénk, hogy ezt a mi vevőink is megtapasztalják, ezért bővítettük kínálatunkat a Leziter termékeivel.