+36303747338  |  info@freelight.hu Lakberendezés Budapest  |  30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás (csak kiscsomagok esetén)  |  Fizetés, szállításBlog

+36303747338  |  info@freelight.hu Lakberendezés Budapest  |  30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás (csak kiscsomagok esetén)  |  Fizetés, szállításBlog

Hírek, újdonságok, érdekességek

Nova Luce design lámpák

Lámpa
Nova Luce
Lámpa webáruház
Lámpabolt
kültéri lámpák
Szűrés törlése
Moretti.hu
Moretti.hu
2024.08.12 18:23
Nova Luce design lámpák

A Nova luce lámpa gyártó 2007 óta tervez és készít lámpákat a hazai és az Európai piacra.
Több 2000 lámpából álló termékpalettájukban, megtalálhatók a beltéri design lámpák, a kültéri lámpák és a technikai fényforrások is.

A Görög gyártó innovatív ledes lámpáival összetéveszthetetlenül sokrétű különleges szegmenst képvisel a lámpák világában.
A magas minőségben készült csillárok, függesztett lámpák a klasszikus terektől a modern formavilágig sok enteriőrbe beilleszthetők.
A Nova Luce tervezői bátran használják a kecses vonalakat, a modern formavezetésű lámpacsaládjaik esetében, mivel a led technológia terjedésével a led modulok és szalagok új dimenziókat nyitottak meg előttük.
Ezen stílust képviselik pl. a Perla, Brillante, vagy Nudos lámpacsaládok.
Csillogó kristállyal is megjelenik a kínálatban, melyek igencsak súlyos képviselői a Görög márkának.
Arany és kristály párosításával született meg a Grane és a Stellar lámpacsalád is.
A Preston vagy a Nager lámpacsalád a vissza fogottabb termékcsaládok képviselői, melyek funkcionalitás tekintetében nem kevesebbek az előzőekben felsorolt társaiktól, csak visszafogottabb színvilágukkal kevésbé vonják magukra a figyelmünket.
A beltér megvilágítását követően, legalább akkora hangsúlyt kell fektetnünk a kültér, a kert a medence vagy tó esetleg fényigényére.
A Nova Luce természetesen ezekre is kínál megoldást.
A lakás vagy ház környezetét kültéri fali, kültéri mennyezeti és kültéri függő lámpákkal oldhatjuk meg.
Számos világítási ötletet meríthetünk a Volver a Figo vagy a Loeve lámpák elhelyezésének módjából.
Napjainkban népszerűek a kültéri mennyezeti és fali lámpák, melyeket szintén megtalálunk a kínálatban.
A kert számos pontján kiépíthetjük a kültéri állólámpák csatlakozási pontjait, hogy biztosan elegendő fénnyel lássuk le a járdákat, és közlekedési útvonalakat, vagy medencék és/vagy kerti tavak környékét.
Vagy növényvilágító lámpák segítségével fényárba boríthatunk egy-egy fát, bokrot vagy sövényt. Szinte bármilyen helyiségről legyen szó vagy külső megvilágításról a Nova Luce minden eshetőségre talál megoldást. Válasszon lámpákat kedvére a Moretti.hu kínálatából, otthona és kertje ragyogásának érdekében.