+36303747338  | info@moretti.hu Lakberendezés Budapest  |1093 Budapest Lónyay utca 15. | Fizetés, szállításBlog


+36303747338  | info@moretti.hu Lakberendezés Budapest  |1093 Budapest Lónyay utca 15. | Fizetés, szállításBlog

Hírek, újdonságok, érdekességek

Zambelis a Görög brand több, mint fél évszázada..

Lámpa
Árajánlatkérés
zambelis
Szűrés törlése
Moretti.hu
Moretti.hu
2024.06.06 17:21
Zambelis a Görög brand több, mint fél évszázada..

A több mint fél évszázados múltra visszatekintő Zambelis Lighting egy ikonikus görög lámpagyártó vállalat, amely a kiváló minőségű és stílusos világítási megoldásairól ismert. Az 1967-ben alapított Zambelis Lighting célja az volt, hogy a hagyományos görög kézművességet ötvözze a modern technológiával és dizájnnal, ezáltal olyan lámpákat hozva létre, amelyek egyedi atmoszférát teremtenek bármilyen térben.

A Zambelis Lighting széles termékkínálata lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb világítási megoldást. A legnépszerűbb lámpatípusaik közé tartoznak:

Függőlámpák: A Zambelis függőlámpái a cég dizájnfilozófiájának tökéletes megtestesítői. Ezek a lámpák a görög esztétika és a modern formatervezés ötvözetét kínálják. Különleges anyaghasználatuk és innovatív formaviláguk révén ezek a lámpák minden enteriőr ékkövei lehetnek, legyen szó nappaliról, étkezőről vagy előszobáról.

Asztali lámpák: Az asztali lámpák terén a Zambelis kiemelkedik a funkcionalitás és a művészi dizájn egyensúlyával. Ezek a lámpák nemcsak praktikusak, de esztétikai értékükkel is hozzájárulnak az otthon vagy az iroda stílusos megjelenéséhez. A különböző formák és anyagok használata biztosítja, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő darabot.

Állólámpák: Az állólámpák kínálata a Zambelis Lighting-nál különösen gazdag és változatos. Ezek a lámpák ideálisak olvasósarokba, nappaliba vagy akár hálószobába is, ahol kellemes és hangulatos fényt biztosítanak. Az állólámpák dizájnja tükrözi a görög eleganciát és időtálló stílust, ami bármely enteriőrben jól mutat.

Kültéri lámpák: A Zambelis kültéri lámpái tökéletesek arra, hogy a kert, a terasz vagy az erkély is ugyanazt a kifinomultságot sugározza, mint a belső terek. Ezek a lámpák nemcsak időjárásállóak és tartósak, de esztétikai szempontból is kimagaslóak, különleges fényjátékot biztosítva a szabadban is.

Fali lámpák: A Zambelis fali lámpái remek megoldást nyújtanak a helyiség hangulatának fokozására vagy célzott megvilágításra. A vállalat fali lámpái között találhatók modern, geometrikus formák és hagyományosabb stílusú darabok is, így minden enteriőrbe illeszkednek.

A Zambelis Lighting elkötelezett a fenntarthatóság és az innováció mellett. A cég folyamatosan keresi az új technológiákat és anyagokat, hogy még energiatakarékosabb és környezetbarátabb megoldásokat kínáljon. A Zambelis lámpái nemcsak a fényről szólnak, hanem a művészetről, a kultúráról és az életstílusról is. Ezek a lámpák többek egyszerű fényforrásnál: igazi mesterművek, amelyek fényt és életet visznek minden térbe.

A Zambelis Lighting válogatott kínálata elérhető a moretti.hu kínálatában is.