+36303747338  |  info@freelight.hu Lakberendezés Budapest  |  30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás  |  Fizetés, szállításBlog

+36303747338  |  info@freelight.hu Lakberendezés Budapest  |  30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás  |  Fizetés, szállításBlog

Viva AURA Led TOUCH fürdőszobai tükör - páramenetesítővel - órával - fekvő - 60 x 80 cm
Raktáron 13 db

Építkezés, felújítás? Vásárolja meg AURA Led TOUCH fürdőszobai tükör - páramenetesítővel - órával - fekvő - 60 x 80 cm termékünket kedvező áron, vagy válogasson tovább a(z) Mosdószekrény kategória termékei közül. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul 2-5 munkanapon belül meg is kaphatja a rendelt terméket! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődjön a pontos beérkezésről!

 

Kiemelt kategóriáink: [Fürdőszoba bútor] [Mosdókagyló] [WC, Bidé, Piszoár]

Bútor állapota
Összeszerelt
Szélesség cm

Termék szélessége

60 cm
Magasság cm

Termék magassága cm-ben

60 cm
Tükör funkciók
Ambient világítás, érintés kapcsoló, digitális óra, páramentesítő fűtés, integrált LED világítás
Be/ki kapcsolások száma

Az okos tükrök esetében a (be/ki) kapcsolási ciklusok száma azt jelzi, hogy hányszor lehet be- és kikapcsolni a tükröt, mielőtt meghibásodik. Ez a paraméter fontos, ha gyakran fogja használni a tükröt, és hosszabb ideig szeretné, hogy üzemképes maradjon.

A kapcsolási ciklusok száma általában 10 000 és 100 000 között van. Minél magasabb a szám, annál hosszabb ideig fogja bírni a tükör a be- és kikapcsolást.

Ha gyakran fogja használni a tükröt, és hosszabb ideig szeretné, hogy üzemképes maradjon, akkor érdemes egy magasabb kapcsolási ciklusszámú tükröt választani.

15 000
Energiafogyasztás

Az okos tükröknél a teljesítmény paraméter azt jelzi, hogy a tükör mennyi energiát fogyaszt használat közben. 

Ez a paraméter fontos lehet, ha energiatakarékos okos tükröt szeretne vásárolni. A kisebb teljesítményű tükrök kevesebb energiát fogyasztanak, de kevésbé fényesek is lehetnek.

A teljesítmény paramétert össze kell hasonlítani a fényerő paraméterrel, hogy megtalálja a legmegfelelőbb okos tükröt az Ön igényeinek.

38,5 W
Üvegfelület vastagsága

Tükör / üvegfelület vastagsága mm-ben megadva

3 mm
Gyártó
Piramida
Anyag
Alumínium
66 900 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről